Belægning med sten og fliser

At finde de rigtige sten og fliser, er forskellen imellem en almindelig have og en have der skiller sig ud og falder i øjnene. Ottesen Landscape har gjort sig til eksperter i disciplinen og med vores 3D design program, kan du se det færdige resultat, før vi går i gang. 

Hvor sætter du dine fodspor?

Med den rigtige og specialtilpassede belægning får I et unikt og personligt udtryk, hvor æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Ottesen Landscape er specialiserede i at udvælge belægningsmaterialer, der er det ideelle underlag for alle de fodspor, der sættes i hverdagen.

Natursten

Vi tilbyder en bred portefølje af natursten, der enten kan blende ind i helheden eller skabe kontraster der designmæssigt løfter jeres projekt. Naturens egne materialer er smukke og kan udformes, behandles og tilpasses præcis til det enkelte projekt. Det er nemt at vedligeholde natursten, og de forbliver en flot og holdbar løsning til både terrasser, havegange og indkørsler eller som effekt i et byrum.

Godt i mål med vores belægning

Hos Ottesen Landscape rådgiver vi jer hele vejen, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds med resultatet. Vi kan levere belægningsmaterialer af høj kvalitet til et hvilket som helst projekt, eller vi kan løse en samlet entreprise, hvor vi sørger for, at jeres projekt, uanset omfanget, kommer godt i mål.

Bedafgrænsning med sten

Når haven skal have det helt rigtige æstetiske design, er der intet der skiller lige så flot, som sten. Vi har materialer i alle farver, til at komplimentere hus og have. Havedesign ser vi som en kunst, derfor skal der også bruges de rigtige farver og kontraster når din have og ejendom designes.

Udendørs fliser af høj kvalitet

Udendørs fliser skal selvfølgelig behandles, men der er faktisk forskel på kvaliteten, hvor længe de holder deres flotte udseende. Derfor rådgiver vi altid i flisers fordele og ulemper og kan finde sammenspillet imellem dit ønske og den rigtige flise.