Sten og Belægning

Skal du have lagt ny belægning i din indkørsel, haveprojekt eller noget helt andet, har vi mange forskellige muligheder, og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, der egner sig bedst til netop dit behov.

Vi kan også tilbyde arkitekt bistand, da vi samarbejder med nogle af de bedste på markedet.

Vi er eksperter i mange forskellige typer af sten og belægning, vi forhandler bland andet sten og belægning fra Haubjerg Madsen, Høchendorff samt Shellevis.

Natursten

Mange muligheder med sten fra hele verden

Haubjerg Madsen A/S er grundlagt i 2009 og har base og kontor i Vejle. Showroom samt logistik og lagerfaciliteter er placeret i Give. Fundamentet for virksomheden er Poul Haubjerg Madsens mere end 25 års erfaring og knowhow med natursten. Gennem en meget bred global vifte af naturstens leverandører udarbejdes løsninger til stort set alle formål.

Høchendorff natursten

blandt Danmarks førende leverandør

Høchendorff Natursten er skandinaviens eneste direkte indehaver af fabrikker i både Kina & Indien. Med egenproduktion og direkte forhandling, kan vi både skræddersy produkter og levere helt unikke løsninger for offentlige institutioner og spændende designs til private kunder. Vores tryghed og produkt kvalitet er afstemt af det faktum at vi har fingeren direkte på pulsen, danske projektledere og nordens eneste one-stop løsning til Kinas enorme produktions apparat.

Former og producere kreative designs

Harmoniske udendørs og boligrum

Schellevis har en historie, der går næsten 85 år tilbage. Men hvad angår ambitioner og drive, er firmaet ungt, innovativt, og lidt utraditionelt. De producerer hovedsageligt betonprodukter designet til at blive brugt i haver, på terrasser og i det offentlige rum.