Professionel havearkitektur, design og anlægning af have

Med design og formgivning af udendørs rum og landskaber, er OttesenLandscape med til at skabe identitet og fremhæve bygningernes arkitektur og funktion.

Uanset om I ønsker en oase af fred og idyl, et blomstrende parkanlæg, en terrasse med poolområde, lysdesign der skaber en unik fortælling eller et rekreativt område med inspiration til leg og samvær, har vi erfaring og ekspertise til at hjælpe jeres projekt godt i mål.

Stilfulde løsninger, der skaber identitet

Vi arbejder både med delprojekter, hvor vi fokuserer på et afgrænset område, samt med helhedsprojekter hvor vi inddrager hele landskabet og udarbejder en samlet plan for hele området eller grunden. Alle projekter udføres med fokus på funktionalitet, æstetik og helhedsoplevelsen.

Se dit havedesign i 3D 

OttesenLandscape arbejder i 3D som standard, og leverer alt lige fra en færdig plan, inkl. et tilbud på udførelsen som totalentreprenør på projektet, til skitsetegninger der kan bruges som inspiration til jeres eget projekt.
Sammen finder vi den model, der egner sig bedst til jeres ønsker og behov, uanset om der er tale om indretning af et enkelt uderum eller et større projekt. Vi tilbyder også tegninger til godkendelse hos myndigheder, og kan indgå som rådgivere i et anlægsprojekt.

Se udvalgte projekter i vores portofolio på ottesenlandscape.dk og kontakt os for at høre, hvordan vi kan få jeres projekt gennemført på bedst mulige måde.