Automatisering af port

Skal porten eller lågen automatiseres, har vi mange forskellige muligheder, og vi hjælper dig med at finde den model, der egner sig bedst til netop dit behov. Vi kan også tilbyde installation af dørtelefon, og vi har et skarpt blik for at etablere både solide og flotte løsninger med fokus på sikkerhed.

Styr porten med fjernbetjening, magnetnøgle, telefon, gps eller sensor

Mulighederne er mange, når det kommer til smarte løsninger. Alt efter hvilket niveau af adgange du vil have, kan disse også spille sammen med lys i haven og andre smarte enheder, hvis behovet er således. De forskellige smarte automatiske løsning, har forskellige styre systemer. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og hvad der vil passe bedst til din rutine.

Vi er eksperter i mange forskellige porte og portautomatikker. Vi fører blandt andet alle typer af NICE portautomatikker, hvilket er din garanti for høj kvalitet.Vores udvalg af NICE-produkter indeholder:

  • NICE WiFi gate til fjernstyring fra fx smartphone
  • Fjernbetjeninger i eksklusivt design
  • Automatik til enkeltfløjede indkørselslåger
  • Modtagerboks til eksisterende motorstyring
  • Automatik til dobbeltfløjede indkørselslåger
  • Automatik til skydeporte
  • Trådløs kodelås
  • NICE-portautomatikker kan monteres på selve porten eller graves ned i terræn

Automatisering til skydeporte

FARVEL TIL INDSATS, HEJ TIL KOMFORT

Nice tilbyder den enkleste integration, det bredeste udvalg, den mest avancerede elektronik og det fineste design, for at give dig det mest komplette og attraktive automatiseringssystem.

Simpel Tilslutning

Vær automatisk, vær forbundet

Praktisk, bekvemt, enkelt. Et enkelt klik er alt, der skal til for at åbne døre og porte direkte med din smartphone: Du kan tilpasse hver adgang til dine familiemedlemmer og gæster og kontrollere den i realtid. Alt dette betyder trådløs forbindelse, garanterede besparelser og total sikkerhed.

Port automatisering

Oplev vores portautomatiseringsløsninger

Et af de vigtigste elementer at overveje i en automatisk port er dens motor. Når først mekanismen er startet af brugeren, åbnes eller lukkes porten, uden at nogen behøver at skubbe den. Alle vores motorer er designet til at tilbyde den bedste løsning med hensyn til kvalitet, ydeevne og sikkerhed.