Formidable kvalitets have hegn

Et hegn er det første forsvarsværn imellem din ejendom og uønskede gæster. Derfor skal hegnet være af høj kvalitet.

Samtidig er hegnet også den første udsmykning af dit hus, som et slags “accessory” er hegnet med til at give dit hjem dets æstetiske udseende. 

Derfor rådgiver vi vores kunder grundigt, så de får et hegn der komplimenterer deres hjem og pynter, samtidig med at være funktionelt og af høj kvalitet.

Velkommen indenfor

Hvordan byder du velkommen Den rigtige låge, port eller hegn fuldender den æstetiske oplevelse. En professionel kvalitetsløsning fra OttesenLandscape er funktionel og tilpasset jeres behov, samtidig med at den passer ind i omgivelserne og bliver en naturlig del af helhedsindtrykket . 

OttesenLandscape leverer alt i porte, hegn og låger til hele Danmark og altid i god kvalitet og lækkert design. Uanset om I efterspørger en industriport eller en automatisk skydeport til jeres garage , et smukt smedejernshegn eller en automatiseret låge, så kan vi hjælpe jer med at finde den rigtige løsning . 

Hegnet til alle formål

Vi leverer låger, hegn og porte til alle formål, og giver professionel rådgivning uanset opgavens størrelse – både til de store, komplicerede opgaver for erhvervskunder og til enkle og mindre opgaver for private kunder. 

Låger til hegn

Havelågens funktion er vigtig. Derfor skal der vurderes hvad havelågen eller portens funktion skal være og hvor meget der skal gøres plads til. Måske skal biler kunne køre igennem eller der skal være automatisk lås på eller dørtelefon. Måske skal der åbnes ind af eller også skal låge eller port trækkes til side, for ikke at stikke for meget ud over vej eller fortorv.

Håndværksmæssig kvalitet

Hos os er I garanteret, at det håndværksmæssige arbejde er professionelt udført , og vi er meget passionerede omkring vores produkter . V i fører kun porte og låger af meget høj kvalitet, hvilket blandt andet sikrer en lang holdbarhed. Alle vores produkter smedes i hånden og galvaniseres for at opnå den bedst mulige kvalitet og styrke. Til sidst pulverlakerer vi for at få et flot og tilfredsstillende resultat. 

Automatisering

Skal porten eller lågen automatiseres, har vi mange forskellige muligheder, og vi hjælper jer med at finde den model , der egner sig bedst til netop jeres behov . Vi kan også tilbyde installation af dørtelefon , og vi har et skarpt blik for at etablere både solide og flotte løsninger med fokus på sikkerhed.