Velkommen indenfor

Hvordan byder du velkommen Den rigtige låge, port eller hegn fuldender den æstetiske oplevelse. En professionel kvalitetsløsning fra OttesenLandscape er funktionel og tilpasset jeres behov, samtidig med at den passer ind i omgivelserne og bliver en naturlig del af helhedsindtrykket . OttesenLandscape leverer alt i porte, hegn og låger til hele Danmark og altid i god kvalitet og lækkert design. Uanset om I efterspørger en industriport eller en automatisk skydeport til jeres garage , et smukt smedejernshegn eller en automatiseret låge, så kan vi hjælpe jer med at finde den rigtige løsning . 

Alle formål

Vi leverer låger, hegn og porte til alle formål, og giver professionel rådgivning uanset opgavens størrelse – både til de store, komplicerede opgaver for erhvervskunder og til enkle og mindre opgaver for private kunder. 

Håndværksmæssig kvalitet

Hos os er I garanteret, at det håndværksmæssige arbejde er professionelt udført , og vi er meget passionerede omkring vores produkter . V i fører kun porte og låger af meget høj kvalitet, hvilket blandt andet sikrer en lang holdbarhed. Alle vores produkter smedes i hånden og galvaniseres for at opnå den bedst mulige kvalitet og styrke. T il sidst pulverlakerer vi for at få et flot og tilfredsstillende resultat. 

Automatisering

Skal porten eller lågen automatiseres, har vi mange forskellige muligheder, og vi hjælper jer med at finde den model , der egner sig bedst til netop jeres behov . Vi kan også tilbyde installation af dørtelefon , og vi har et skarpt blik for at etablere både solide og flotte løsninger med fokus på sikkerhed.